Koko Etelä-Savo tanssii 2021?

12.5.2020


Tanssin taikaa ja tasapainoa –hanke kartoittaa uusia yhteistyötahoja!

Hei hyvä liikunnan ja tanssin ystävä, 

 

Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi) suunnittelee Tanssin taikaa ja tasapainoa –hankkeen laajennusta koko Etelä-Savoa koskevaksi. Nykyinen hanke on opettanut ja ohjannut tanssia eri muodoissaan elokuun 2019 alusta kaiken ikäisille maaseudun asukkaille kuudessa kunnassa Veej’jakajan alueella (Mikkeli (pois lukien ydinkeskusta), Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju, Pieksämäki ja Puumala). Olemme saaneet jatkuvasti kyselyjä laajemmalle toiminta-alueelle Etelä-Savossa, joten päätimme käynnistää uuden hankkeen suunnittelun vastataksemme tähän kysyntään.

Nyt kartoitamme uusia kiinnostuneita yhteistyötahoja myös muiden Etelä-Savon toimintaryhmien alueelta eli  Piällysmiehen (Savonlinna, Heinävesi ja Enonkoski) sekä Rajupusun (Joroinen, Juva, Rantasalmi ja Sulkava) toiminta-alueilta.  Veej’jakaja ry, Piällysmies ry ja Rajupusu ry ovat maaseudun kehittämisyhdistyksiä ja Leader-toimintaryhmiä. 

Tanssin taikaa ja tasapainoa tarjoaa monipuolista tanssinopetusta ja -ohjausta maaseudulle. Tavoitamme eri-ikäiset kuntalaiset yhteisten tapahtumien ja kurssien kautta.  Yhteistyössä on mukana paikallisia toimijoita, vahvistettuna tanssin ammattilaisilla ja pitkän linjan harrastajilla. Tanssi ja tanssiliikunta tuodaan monipuolisella kirjolla lähelle maaseudun asukkaita – tanssien kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia! Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen haetaan EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.

Nyt on aika tehdä ennakkoilmoitus, jos kiinnostuit Tanssin taiasta ja tasapainosta Etelä-Savossa.  Laita minulle viestiä 18.6.2020 mennessä, jos tanssi tuntuu sopivalta ja toivotulta harrastukselta teidän omalle kylälle tai kaupunginosalle?

Hankehakemus johon lisäämme myös ennakkokiinnostuksen esittäneet tahot on jo työn alla ja jos rahoitus järjestyy, niin toiminta käynnistyy ensi keväänä 2021. Yhteistyömuotoihin ja yksityiskohtiin yms. palataan, kun hankkeen toteutuminen varmistuu.

 

 

Kuulumisia ja lisätietoa tämän hetkisestä hankkeesta löydät
ESLi:n nettisivuilta, jossa myös linkki blogiin
sekä Maaseutukuriirin tapahtumakalenteriin:
https://www.esliikunta.fi/hanketoiminta/tanssin-taikaa-ja-tasapainoa/

Facebook-sivuja kannattaa käydä tykkäämässä ja sieltä poimit
uusimmat kuulumiset nopeimmin:
https://www.facebook.com/tanssintaikaajatasapainoa/

 

Jään innolla odottamaan yhteydenottoanne ja annan mielelläni lisätietoja.

 

Mikkelissä 12.5.2020

Keväisin terveisin Mari Kurtti

Etelä-Savon Liikunta ry

projektipäällikkö ja tanssinopettaja (AMK)

mari.kurtti@esliikunta.fi puh. 0440 225 422

www.esliikunta.fi