Urheilugaala

Paljon onnea gaalassa palkituille ja lämpimät kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille. Palkitut tahot on kerrottu etusivun ajankohtaiset osiossa ja kuvia illasta näet www.esli.kuvat.fi sivulta. Hyvää ja liikunnallista vuoden jatkoa!

 

Ilmoittautuminen gaalaan on päättynyt. Viime hetken paikkoja voi kysyä mari.kurtti@esliikunta.fi tai 0440 225 422 torstaihin 30.1. asti. Illalliskortteja ei voi varata ja ostaa enää paikan päällä.

 

Lisätietoa Gaalan saapuville:

Tervetuloa Etelä-Savon Urheilugaalaan perjantaina 31.1.2020!

Etelä-Savon Urheilugaalan on ilmoittautunut n.  150 henkilöä. Olemme hyvin iloisia tapahtuman suosiosta. Toivomme illan olevan teille kaikille hieno kiitos viime vuoden urheiluvuodesta.

Tilaisuus on Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä (Porrassalmenkatu 9).  Parkkipaikkoja on läheisillä kaduilla ja hotellin omassa maksullisessa parkkihallissa. Sisäänkäynti Urheilugaalaan on
Bar’n’ Night Vaakunan ovesta (Vihonkadun puolelta
). Maksuton naulakkopalvelu on aulassa.
Ovet avautuvat klo 17.45.

Ilmoittautumispiste on naulakon jälkeen, jossa ESLi:n henkilökunta kirjaa ylös Urheilugaalaan saapuneet ennakkoon tehtyjen illalliskorttivarauksien mukaisesti (sukunimen alkukirjaimen mukaan aakkostetut pisteet). Ilmoittautumisen jälkeen siirrytään Frans & Michelle Bistron puolelle tervetuliaisjuoman kera. Ravintolassa ei ole nimettyjä paikkoja, pois lukien varattu –kyltillä merkityt ennakkoon tehdyt pöytävaraukset. Suosittelemme etenkin seurueiden tekemään pöytävarauksen ennakolta mahdollisimman pian, jolloin varmistatte istumapaikanne lähekkäin. Pöytävaraukset:  sales.suur-savo@sok.fi  tai puh. 010 764 2000. Mikäli olet tehnyt pöytävarauksen ennakolta, niin ravintolan henkilökunta kertoo pöytänne sijainnin.

ALUSTAVA OHJELMA  

klo 17.45         Ovet avautuvat ja ilmoittautuminen alkaa                           

klo 18.30         Alkupalat tarjoillaan pöytiin ja tilaisuus alkaa

                          Tervetulosanat, ruokailu jatkuu.

                          Gaalan juhlatervehdys tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen

Palkitsemiset alkavat

Kahvi/tee

Palkitsemiset jatkuvat
 

Gaalan jatkot (K-18) ovat Bar'n'Night Vaakunassa. Samppa Valo Band aloittavat n. klo 22.45.
(Bar’n’Night Vaakuna avataan myöhemmin myös muulle yleisölle.)

 

MENU (pöytiin tarjoiltuna) 

Hirvipateeta ja herukkaa

Broilerinrintaa, calvados-omenakastiketta ja Hasselbackan perunaa.

Suklaabrownieta ja kirsikkaa

Kahvi / tee

Hintaan sisältyy 2 viinilasillista talon puna- tai valkoviiniä (2 x 12 cl) tai alkoholiton vaihtoehto illallisen aikana (muut tilaukset omakustanteisia) + vesi. Mainitsethan ennakkoon varaamastasi erikoisruokavaliosta tarjoilijalle.

 

Pukukoodi: Tumma puku.

Tilaisuudessa otetaan valokuvia sekä videoita, joita lisätään jo illan aikana myös sosiaaliseen mediaan. Ilmoitathan kuvaajalle, jos et halua kuvattavaksi. Kuvat tulevat myös mm. ESLi:n kuvagalleriaan ja kuvia voidaan käyttää ESLi:n ja yhteistyökumppanien markkinointimateriaaleissa.

                                                                                                              

Lämpimästi tervetuloa toivottaen


Etelä-Savon Liikunta ry ja yhteistyötahot                                

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Päivitys 28.1.2020)

 

Gaalassa palkinnon vastaanottajille sekä palkinnon luovuttajille laitetaan lisäohjeet sähköpostilla ke 29.1. mennessä. Mikäli viesti ei tavoittanut tai on kysyttävää käytännönjärjestelyistä olethan yhteydessä Mari Kurttiin/ESLi puh. 0440 225 422 tai mari.kurtti@esliikunta.fi  

 

 

VUODEN 2019 PARHAAT URHEILIJAT JA MUUT TOIMIJAT PALKITAAN ETELÄ-SAVON URHEILUGAALASSA  31.1.2020 ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNASSA MIKKELISSÄ.

 

Vuoden 2019 urheiluvuoden huippuhetkiä muistellaan ja juhlitaan tammikuussa 2020 järjestettävässä Etelä-Savon Urheilugaalassa Frans & Michelle Bistrossa, Original Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä perjantaina 31.1.2020 klo 18.30 Osoite: Porrassalmenkatu 9.

 

ESLi juhlii seurojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa eteläsavolaista urheiluseuratoimintaa. Urheilugaalassa viihdytään ja tavataan maakunnan liikunnan ja urheilun toimijoita. Ohjelmassa on mm. vuoden 2019 parhaiden palkitseminen, maukasta ruokaa ja hyvää seuraa.

Palkitsemistilaisuus ja ruokailu ovat Original Sokos Hotel Vaakunan Frans & Michelle Bistrossa ja aulabaarin puolella. Sisäänkäynti Bar'n'Night Vaakunan ovesta. Ruokailuun ei ole merkittyjä paikkoja.

Juhlapuhuja tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen.
Tilaisuuden juontaa juontaja, toimittaja Joanna Kuvaja.
Gaalan jatkoilla esiintyy Samppa Valo Band.

Illalliskorttien varaus: https://esli.tapahtumiin.fi/fi/ . Varaukset tulee tehdä 26.1.2020 mennessä. Illalliskortteja ei ole myynnissä paikan päällä.

HUOM! Myös kuntien liikuttajien palkitsemiseen liittyvät illalliskorttivaraukset tehdään yllä mainitun linkin kautta. Järjestelmässä on lisäosio, johon täydennettään kuntien ilmoittautumiseen kuuluvat lisätiedot. 

Pöytävarauksen voi tehdä ennakkoon illalliskortin varaamisen jälkeen suoraan hotellin myyntipalvelusta sähköpostilla  sales.suur-savo@sok.fi tai puh. 010 764 2000.  Pöytävaraus tulee tehdä 27.1.2020 klo 10 mennessä. Pelkkä pöytävaraus ei varaa paikkaa Urheilugaalaan eli muista ensin illalliskortin varaus. HUOM! Mainitse seurueellesi millä nimellä pöytävaraus on, mikäli saavutte hieman eri aikaan paikan päälle.

Gaalan jatkot ovat Bar'n'Night Vaakunassa.
(Huom! Jatkot K-18 ja Bar’n’Night Vaakuna avataan myöhemmin myös muulle yleisölle)


Menu:
Hirvipateeta ja herukkaa
Broilerinrintaa, calvados-omenakastiketta ja Hasselbackan perunaa.
Suklaabrownieta ja kirsikkaa, Kahvi / tee
(Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.)

Maksut:
Illalliskortin hinta alk. 65 €/hlö, sisältää tervetuliaisjuoman, illan ohjelman, palkitsemistilaisuuden, gaalaruokailun (pöytiintarjoilu) ja kaksi kaatoa (2 x 12 cl) talon puna- tai valkoviiniä, jäävesi, kahvi/tee sekä Gaalan Jatkot (K-18) ja naulakkopalvelut. Laskutuslisä 5 €/lasku.

Tilaisuuden pukukoodi: Tumma puku

Illan ohjelma tarkentuu tammikuun aikana.

 

***

Majoitus Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä

 

Majoitus Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli 31.1.-1.2.2020 Huonehinta 92 € / vrk / standard huone yhdelle, 102 € / vrk / standard huone kahdelle. Varaukset tunnuksella BURHEILUGAALA20. Varaus tulee tehdä 10.1.2020 mennessä hotellin vastaanotosta puh. 010 764 2100 tai vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi   . Huoneita saatavilla rajoitetusti.

Majoitushintaan sisältyy aamiainen ja hotellin saunavuoro.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lisätietoja Etelä-Savon Urheilugaalaan liittyen:

 

Kuntayhteistyö, palkitut, yhteistyökumppanit, tiedotus, mediayhteistyö ja kutsuvieraat:

Mari Makkonen, aluejohtaja mari.makkonen@esliikunta.fi puh. 044 341 0059

 

Ilmoittautuminen, maksut, käytännön järjestelyt:

Mari Kurtti, projektipäällikkö mari.kurtti@esliikunta.fi puh. 0440 225 422

 

LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA LISÄTÄÄN NÄILLE SIVUILLE GAALAN LÄHESTYESSÄ!