Suomen Aktiivisin Työpaikkakartoitus

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus

 

Suurimmalla osalla suomalaisista työpaikoista tuetaan henkilöstön liikkumista, mutta usein siitä puuttuu suunnitelmallisuus ja seuranta. Eniten tukea käyttävät hyväkseen jo valmiiksi liikunnallisesti aktiiviset. Jotta henkilöstöliikunnalla saadaan tuloksia aikaan, tulee sen olla suunnitelmallista ja pitkäjänteistä. Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen avulla saatte konkreettiset toimenpide-ehdotukset liikunnan edistämiseen työpaikalla sekä asiantuntijan tuen.

 

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus on työkalu työpaikan liikuntaohjelman suunnitteluun ja arviointiin. Kartoitukseen sisältyy sähköinen kysely, jossa käydään läpi hyvin toteutetun liikuntaohjelman yhdeksän osa-aluetta, kyselyn pohjalta tehtävä kattava raportti vahvuuksista ja kehityskohteista sekä konkreettiset toimenpide ehdotukset jatkoon. Raportti käydään läpi ja toimenpiteitä suunnitellaan asiantuntijan vetämässä palautetilaisuudessa työpaikan omissa tiloissa.

 

Jos työpaikka saa yli 50 % kartoituksen pisteistä on se oikeutettu Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaattiin. Tällöin työpaikka voi osallistua Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailuun, jonka voittaja palkitaan tammikuussa 2019 Urheilugaalassa Hartwall Areenalla. Kartoituksen hinta on 500€ (+ alv 24%) / työpaikka, se soveltuu yli 30 henkilöä työllistäville työpaikoille.

 

Lue lisää ja osallistu: www.suomenaktiivisintyopaikka.fi