Urheilugaala

Ilmoittautuminen gaalaan on päättynyt. Viime hetken paikkoja voi kysyä mari.kurtti@esliikunta.fi tai 0440 225 422 torstaihin 25.1. asti. Illalliskortteja ei voi varata ja ostaa enää paikan päällä.

Lisätietoa Gaalan saapuville:

Tervetuloa Etelä-Savon Urheilugaalaan perjantaina 26.1.2018!

Etelä-Savon Urheilugaalan on ilmoittautunut n.  170 henkilöä. Olemme hyvin iloisia tapahtuman suosiosta. Toivomme illan olevan teille kaikille hieno kiitos viime vuoden urheiluvuodesta.

Tilaisuus on Original Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä (Porrassalmenkatu 9).  Parkkipaikkoja on läheisillä kaduilla ja hotellin omassa maksullisessa parkkihallissa. Sisäänkäynti Urheilugaalaan on
Bar’n’ Night Vaakunan ovesta (Vihonkadun puolelta
). Maksuton naulakkopalvelu on aulassa.
Ovet avautuvat klo 18.15.

Ilmoittautumispiste on naulakon jälkeen, jossa ESLi:n henkilökunta kirjaa ylös Urheilugaalaan saapuneet ennakkoon tehtyjen illalliskorttivarauksien mukaisesti (sukunimen alkukirjaimen mukaan aakkostetut pisteet). Ilmoittautumispisteestä saatte myös kaksi gaalaillalliseen sisältyvää juomalipuketta. Ilmoittautumisen jälkeen siirrytään Frans & Michelle Bistron puolelle tervetuliaisjuoman kera. Ravintolassa ei ole nimettyjä paikkoja, pois lukien varattu –kyltillä merkityt ennakkoon tehdyt pöytävaraukset. Mikäli olet tehnyt pöytävarauksen ennakolta, niin ravintolan henkilökunta kertoo pöytänne sijainnin.

ALUSTAVA OHJELMA

klo 18.15           Ovet avautuvat ja ilmoittautuminen alkaa

klo 19                Tilaisuus alkaa ja alkupalat tarjoillaan pöytiin

                          Tervetulosanat, ruokailu jatkuu.

                          Juhlapuhe, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä

Palkitsemiset alkavat

Kahvi/tee

Juhlatervehdys, Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen

                          Palkitsemiset jatkuvat
 

Gaalan jatkot (K-18) ovat Bar'n'Night Vaakunan Fiilisbaarissa. Acu&Monza aloittavat n. klo 23.15.   (Fiilisbaari avautuu illan aikana myös muulle yleisölle.)

Pukukoodi: Tumma puku.

Tilaisuudessa otetaan valokuvia sekä videoita, joita lisätään jo illan aikana myös sosiaaliseen mediaan. Ilmoitathan kuvaajalle, jos et halua kuvattavaksi. Kuvat tulevat myös mm. ESLi:n kuvagalleriaan ja kuvia voidaan käyttää ESLi:n ja yhteistyökumppanien  markkinointimateriaaleissa.

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. 24.1.18)

 

 

ETELÄ-SAVON URHEILUGAALA ON TÄYNNÄ. MAHDOLLISIA PAIKKOJA VOI KYSYÄ mari.kurtti@esliikunta.fi

 

Vuoden 2017 urheiluvuoden huippuhetkiä muistellaan ja juhlitaan tammikuussa 2018 järjestettävässä Etelä-Savon Urheilugaalassa Frans & Michelle Bistrossa, Original Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä perjantaina 26.1.2018 klo 19 Osoite: Porrassalmenkatu 9.

 

 

ESLi juhlii seurojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa eteläsavolaista urheiluseuratoimintaa. Urheilugaalassa viihdytään ja tavataan maakunnan liikunnan ja urheilun toimijoita. Ohjelmassa on mm. vuoden 2017 parhaiden palkitseminen, maukasta ruokaa ja hyvää seuraa.

Palkitsemistilaisuus ja ruokailu ovat Original Sokos Hotel Vaakunan Frans & Michelle Bistrossa. Sisäänkäynti Bar'n'Night Vaakunan ovesta. Ruokailuun ei ole merkittyjä paikkoja.

Pöytävarauksen voi tehdä ennakkoon illalliskortin varaamisen jälkeen suoraan hotellin myyntipalvelusta sähköpostilla  sales.suur-savo@sok.fi tai puh. 029 - 123 96 00.  Pöytävaraus tulee tehdä 22.1.2018 klo 10 mennessä.Pelkkä pöytävaraus ei varaa paikkaa Urheilugaalaan eli muista ensin illalliskortin varaus. HUOM! Mainitse seurueellesi millä nimellä pöytävaraus on, mikäli saavutte hieman eri aikaan paikan päälle.

Tilaisuuden juontaa juontaja, toimittaja Joanna Kuvaja.
Gaalassa ja gaalan jatkoilla esiintyvät Acu&Monza.

Gaalan jatkot ovat Bar'n'Night Vaakunan Fiilisbaarissa.
(Huom! Jatkot K-18 ja Fiilisbaari on avoinna myös muulle yleisölle)


Menu:
Kylmäsavulohirulla ja mätikastiketta
Ankankoipea ja punaviinikastiketta, palsternakkapyrettä ja savojinkaalia
Creme brulee, kahvi/tee
(Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä).

Maksut:
Illalliskortin hinta 60 €/hlö, sisältää tervetuliaisjuoman, illan ohjelman, palkitsemistilaisuuden, gaalaruokailun (pöytiintarjoilu) ja kaksi kaatoa (2 x 12 cl) talon puna- tai valkoviiniä, jäävesi, kahvi/tee
sekä Gaalan Jatkot (K-18) ja naulakkopalvelut.

Tilaisuuden pukukoodi: Tumma puku

Illan ohjelma tarkentuu tammikuun aikana.

 

***

Majoitus Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä

Majoitus Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli 26.-27.1.2018 Huonehinta 70 € / vrk / standard huone yhdelle, 80 € / vrk / standard huone kahdelle. Varaukset tunnuksella BURH180126. Varaus tulee tehdä 12.1.2018 hotellin myyntipalvelusta puh. 029 - 123 96 00 tai sales.suur-savo@sok.fi. Huoneita saatavilla rajoitetusti.

Majoitushintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassaunat.

HUOM! Mikkelissä on samaan aikaan useampi tapahtuma (mm. Työväen Näyttämöpäivät), joten hotellihuoneet ovat hyvin kysyttyjä kyseisenä viikonloppuna.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lisätietoja Etelä-Savon Urheilugaalaan liittyen:

Kuntayhteistyö, palkitut, yhteistyökumppanit, tiedotus, mediayhteistyö ja kutsuvieraat:
Heino Lipsanen, aluejohtaja heino.lipsanen@esliikunta.fi puh. 0440 651 615


Ilmoittautuminen, maksut, käytännön järjestelyt:
Mari Kurtti mari.kurtti@esliikunta.fi puh. 0440 225 422

Pidätämme oikeuden muutoksiin!