HAKEMINEN

Urheilija hakee Etelä-Savon Urheiluakatemiaan seuraavasti:

1. Etelä-Savon Urheiluakatemiaan hakevat kaikki urheilijat.

2. Urheilijalla on oltava opinto-oikeus jossakin Etelä-Savon Urheiluakatemian yhteistyöoppilaitoksessa. Opiskelupaikka hankitaan aina normaalin hakumenettelyn kautta ja opiskelijaksi ottamisessa oppilaitokset noudattavat vahvistettuja valintaperusteitaan (=yhteishaku). Etelä-Savon Urheiluakatemiassa voi olla mukana myös urheilija joka opiskelee esim verkko-opintojen kautta etäopiskeluna, mutta harjoittelee akatemian harjoitteluympäristössä. Merkitse hakuun tulevan hakukauden opiskelupaikka/oppilaitos (vaikka hakukohdassa lukisikin edellinen kausi)

3. Opiskelija hakee oppilaitokseen hakemisen ohella Etelä-Savon Urheiluakatemian lukuvuoden 2024-2025 valmennusryhmiin 19.3.2024 mennessä alla olevan linkin kautta, pois lukien Juva, Pieksämäki ja Mäntyharju, joiden hakuaika päättyy 30.4.2024.  Mikäli opiskelupaikkaa akatemiaoppilaitoksessa ei vielä hakuhetkellä ole, hakulomakkeen kohtaan oppilaitos kirjoitetaan sen oppilaitoksen tai koulun tiedot, johon ollaan ensisijaisesti hakemassa. Mikäli oppilaitos muuttuu yhteishaun ensisijaisesta oppilaitoksesta, muutoksesta on ilmoitettava oppilaitoksen varmistuttua markus.piispa@esliikunta.fi osoitteeseen kesän aikana.

4. Etelä-Savon Urheiluakatemian valinnat tiedotetaan kesäkuussa. Etelä-Savon Urheiluakatemia laskuttaa lukuvuosimaksut yhdessä erässä syyskuussa. Lukuvuosimaksun maksamisen jälkeen urheilija katsotaan sitoutuneeksi toimintaan koko lukukaudeksi.

5. Hakukaavakkeessa vastataan myös kuvauslupaan ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Etelä-Savon Urheiluakatemia ei vakuuta urheilijoita erikseen toimintaan, joten urheilijoilla on oltava joko henkilökohtainen tapaturmavakuutus (joka kattaa kilpaurheiluvalmennuksessa tapahtuvat tapaturmat) tai lajivalmennusryhmissä lajin lisenssivakuutus.

Hakulomake: 

https://link.webropolsurveys.com/S/D606478FAD383652

(Linkki on suljettu, ota tarvittaessa yhteys koordinaattoriin.)