Koronaviruksen vaikutukset

Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi) ja Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanke noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä ulkoministeriön linjauksia mm. tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa. 

Hankkeen toimintojen osalta olemme suoraan yhteydessä yhteistyötahoihimme ja pyrimme yhdessä sopimaan uudet ajankohdat syksylle 2020 tai myöhemmin sopivaan aikaan.  

Hankkeen kurssit, tapahtumat ym. peruttiin keväällä heinäkuun 2020 loppuun asti. Elokuussa jatkuivat etäohjaukset mm. varhaiskasvatuksen Lastentanssin ja Palvelukeskusten tuolitanssin osalta.  Lähiohjauksia on käynnistetty elokuusta alkaen rajoitetusti.

HUOM! Vallitseva Korana-tilanne huomioiden, osallistu toimintaan vain terveenä sekä huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja muista ylläpitää turvavälit.

Uusia vinkkejä ja ideoita kokeillaan mieluusti, jotta saamme jaettua Tanssin taikaa ja tasapainoa myös tässä poikkeustilanteessa. Ollaan yhteydessä!   

MUUTOKSIA SUUNNITELTUIHIN KURSSEIHIN:

PERUTTU KORONA-TILANTEESTA JOHTUEN Paritanssikurssi Metsälinnassa  torstaina 17.9.2020 klo 18 - 21 ja lajina West Coast Swing.

Mäntyharjun kevään paritanssikurssi tiistaisin huhtikuussa 2020 Nuorisoseurantalolla siirtyy syksylle. 

Uudet ajankohdat ja kurssitiedot lisätään näille verkkosivuille.
Seuraathan myös hankkeen Facebook-sivuja!