SIIRRETTY! Lasten Liike -koulutus aloitteleville ja nuorille sekä kokeneille ohjaajille Kerimäellä

Ilmoittautumiset Kerimäen koulutukseen 27.10.2020 mennessä.


KOULUTUS ALOITTELEVILLE JA NUORILLE OHJAAJILLE

Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot kaikille avoimen liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus on erinomainen startti ohjaajan polulle.

Koulutuksen kesto on 6 tuntia. Ennakkotehtävä 1h, kontaktiosa 4h ja pienryhmätapaaminen verkossa 1h (~1-3kk kontaktiosan jälkeen). Kontaktiosan jälkeen kokemuskorttitehtäviä.

KOULUTUS KOKENEILLE OHJAAJILLE JA OPETTAJILLE 

Koulutus syventää ohjaajan tietämystä lasten liikunnasta, haastavien tilanteiden ohjaamisesta sekä lasten sisäisen motivaation ja liikunnallisen taitavuuden tukemisesta. Koulutus on suunnattu kokeneille ohjaajille. Ohjaajien aiempia kokemuksia hyödynnetään osana koulutustehtäviä.

Koulutuksen kesto on 4 tuntia. Ennakkotehtävä 1h ja kontaktiosa 3h.

Syksyn 2020 kampanjatarjous: 15€/osallistuja.


Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena tai Teams:n kautta verkkokoulutuksena, johon vaikuttaa vallitsevan COVID-19 -tilanteen mukaiset ohjeistukset. Toteutusmuoto ilmoitetaan koulutuskohtaisesti. Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot sähköpostitse.

Etelä-Savon Liikunta ei ole erikseen vakuuttanut koulutukseen osallistujia. Jokainen osallistuu ja liikkuu omalla vastuulla. Pidätämme oikeuden koulutuksia koskeviin muutoksiin.

Lisätietoja:

etunimi.sukunimi(at)esliikunta.fi

Johanna Vesanto, p. 044 7368507
Anna Parta, p. 044 3410077
Kalle Husso, p. 044 3410075