Kuvat kevät 2022

Kevätkausi 2022 on hyvässä vauhdissa. Tammikuun viikkoina olemme tutustuneet Olympialaisteemaan, ( tuli, fairplay, olympiarenkaat) ja huipentuen itse kisoihin yhdessä alaiippalaisten kanssa. 

Lumilinnaprojekti työllistänyt myös ohjaajia kivasti. Pitkäkestoisen leikin merkitys ollut iso. Linnaa jatketaan ja leikkejä sen ympärillä kehitellään niin pitkään kuin kiinnostusta riittää. Hiihtoa koulun kentällä ollut aina halukkaille. Leipominen jatkuu kerran viikossa. Viimeistä murua myöten kaikki aina mennyt :) 

Helmi -maaliskuu 2022 olivat reippaan toiminnan kuukaudet. Lasten kanssa toimimme säännöllisesti joka päivä n 1,5 tunnin ajan ulkona. Ohjelmassa oli lumilinnan rakentamista ja leikkien kehittelyä sen ympärillä. Leivonnaiset mm.muffinsit, pannukakku, mokkapalat ja jugurttikakku menivät kaupaksi viimeistä murusta myöten. Suomen Vapaa-ajankalastajien Aki Hirvonen kävi meidän kanssa pilkillä ystävänpäivän tietämillä. Pilkkitapahtuma oli samalla helmikuun perheliikunta kun mukaamme pääsi hienosti 5 lasten isovanhempaa. Yhteistyötä teimme Päiväkoti Muksulan ja Sale Savisillan kanssa. Ystävänpäivän kortit heille lämmittivät varmasti monen mieltä. Tunnetaitoja ylläpidimme lukemalla Fanni - kirjasarjaa.

Korona kiusasi urakalla toimintaamme helmikuun loppupuolella. Hiihtoloman jälkeen toteutimme lasten tekemää toivehiutalepuuta hyvällä menestyksellä. Kevään merkkejä olemme tarkkailleet ulkoillessa säännölllisesti. Toivottavasti lapset ja perheet pysyvät terveinä niin saamme maaliskuun loppupuolella toteuttaa onnistuneesti pari retkeä lähikohteisiin. ( pääkirjastolle ja patsassuunnistus yhdessä isovanhempien kanssa).- 22.3.2022 / Harri-

Huhtikuu meni nopeasti. Toimintoihin kuuluivat pääsiäisen perinteet; virpomavitsat, raeruohot ja muut pienet värikkäät askartelut. Perheliikunnassa olemme saaneet hyvin isovanhemmat liikkeelle; patsas/ muistomerkkisuunnistus keskustan alueelle kuun alussa oli kiva reissu ja kuun puolivälissä kokoonnuttiin uudestaan seurakunnan toimintahetkeen viereiselle kappelille. Leivonnasta olen myös pitänyt kiinni. Erilaisia pieniä herkkuja pieni pala on ollut säännöllisesti kerran viikossa. Tampereen Tapparan kultamitalijuhlat huomioitiin myös näyttävästi. - 30.4.Harri-

Toukokuun arkeen on kuulunut seurakunnan kanssa yhteistyötä kun kävimme äitienpäivän leivonnaisia tekemässä läheisellä kerhopisteellä. Perinteiset äitienpäivän lahjat kuuluivat ohjelmaan. Tehtiin äideille kangaspussit johon voi sujauttaa vaikkapa jumppakengät ja pyyhkeen.

Unelmien liikuntapäivänä käytiin kotipihallani 10 - ottelussa. Kevään lämpimin sää oli tuolloin ja tosi kiva iltapäivä saatiin aikaan. 13.5 perjantaina kokoonnuttiin Urskiin kaikkien ESLin IP-kerhojen yhteiseen liikuntapäivään. Aikavälillä 16.5 - 3.6 toteutetaan lasten toiveita, tehdään visiittejä läheiseen leikkipuistoon ja nautitaan toivottavasti auringon lämmöstä.

16.5.-Harri-