Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus

Liikuntaleikkikoulu -ohjaajakoulutus 16 t

 

Liikuntaleikkikoulu on kannattava hanke yhdistyksille ja ohjaajille. Toiminta tukee lasten liikunnan perustaitojen oppimista ennen lajitaitoja sekä kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä.

 

Liikuntaleikkikoulun tuotemerkki on suojattu ja toiminnassa noudatetaan kaikille yhteisiä periaatteita:

  • Liikuntaleikkikoulu-ryhmät kokoontuvat kerhomuotoisesti kerran viikossa ja joka neljännellä kerralla vanhemmat liikkuvat yhdessä lastensa kanssa perheliikuntatunneilla.

  • Liikuntaleikkikoulu-toiminnan urheiluseurassa tai yhdistyksessä voi käynnistää 18-vuotta täyttänyt, Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja yhdistyksen puheenjohtajan hyväksynnän jälkeen. Ohjaaja saa koulutuksesta käyttöönsä neljän kauden liikuntaohjelman. Toiminnan järjestävä yhdistys maksaa ohjaajan koulutuksen

  • Toiminnan järjestäjä määrittelee Liikuntaleikkikoululle kausihinnan, jolla katetaan ohjaajien koulutusmaksut, tilavuokra, ohjaajien palkkiot, lasten kotitehtävämateriaalit, ohjaajan ja lasten vakuutukset, markkinointikulut jne. Kauden hintaan voidaan haluttaessa sisällyttää Liikuntaleikkikoulun t-paita tai muita oheistuotteita.

  • Lapset saavat Liikuntaleikkikoulusta kotitehtävät. Järjestäjä tilaa lasten materiaalit toiminnan käynnistyessä.

  • Suosituksena on ryhmäkoko max. 20 lasta ja kaksi ohjaajaa. Koulutetun pääohjaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Apuohjaaja voi olla nuorempi.

  • Aktiivisiksi Liikuntaleikkikouluiksi kirjautuvat kaikki syksyisin kauden käynnistyessä lasten materiaaleja tilaavat yhdistykset.


 

Hinta: 195€/ hlö

 

Hinta sisältää opetuksen, sekä 75 euron arvoisen materiaalin, ja todistuksen. Osallistuja huolehtii itse majoituksesta ja ruokailusta.

 

Lisätiedot: Anna Parta 0443410077