Ilmoittautuminen

Yksityishenkilöiden ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ainoastaan Eventionin kautta.

Ilmoittautuminen päättyy tiistana 31.8.2021

Ilmoittautumislinkki Etelä-Savon Liikunta ry (tapahtumiin.fi)

Tapahtumapäivänä saat nimellä tapahtumarannekkeen, jota vastaan saat muut tapahtumatuotteet sekä voit osallistua jumppiin ja rannekkeella osallistut myös arvontoihin.

Tapahtumapäivänä jälki-ilmoitttautuminen 20 € , maksu kortilla tai käteismaksu tasaraha 20 €

Yritysten ja ryhmien ilmoittautuminen

Ryhmien rannekkeet jaetaan tapahtumassa ryhmän nimellä tai halutessanne voitte  noutaa ne ESLIn toimistolta ennen tapahtumaa. 

Osanoton peruuntuminen ja siirto

Osallistumismaksuja ei palauteta eikä siirretä seuraavalle vuodelle. Osanoton voi siirtää toiselle henkilölle (esim. sairastapaukset). Siirrosta on ilmoitettava aina järjestäjälle.

ePassi, Smartum, Smartum Saldon, Edered seteli,Eazybreak maksut

Hyväksymme maksutapana Liikunta- ja Kulttuurisetelit (Smartum), Smartum Saldon, Edenred-setelit/mobileonline, ePassi (Sporttipassi) sekä Eazybreak. Setelit tai kuitti maksusta tulee lähettää etukäteen Eventio Oy:lle. Saat toimintaohjeet netti ilmoittautumisen maksatus vaiheessa.

ePassin maksuton mobiilisovellus löytyy kaikkien älypuhelimien sovelluskaupoista. Sen avulla löydät helposti lähimmät käyttöpaikat, dynaamisen karttapalvelun tai listattuna etäisyyksineen omasta sijannistasi katsoen. Voit luoda oman profiilin valmiiksi käyttöpaikkojen suosikkilistaksi tai ehdottaa uutta paikkaa, jos oma suosikkisi puuttuu käyttöpaikoista.

Maksaminen sovelluksella tapahtuu parilla klikkauksella, juuri haluamallasi summalla.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Liisaan

Liisa Haikonen
liisa.haikonen(at)esliikunta.fi
044 3410057