Rekisteriseloste Let's Move Mikkeli

Let’s Move Mikkeli -tapahtuman 2021 rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Etelä-Savon Liikunta ry, Paukkulantie 22, 50170 Mikkeli
Järjestelmää hallinnoi Etelä-Savon Liikunta ry yhdessä July Partners Oy:n kanssa.

2. Rekisteriasiat

Pyrimme vastaamaan rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin viipymättä, kuitenkin viimeistään viikon sisällä tiedustelun saapumisesta.

Tiedustelut kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle toimistosihteeri Merja Tarkiaiselle, merja.tarkiainen(at)esliikunta.fi.

3. Rekisterin nimi

Let’s Move Mikkeli –tapahtuman 2021 osanottajarekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötiedot rekisteriin muodostuvat asiakkaiden omasta ilmoituksesta tapahtumaan tehtävän ilmoittautumisen yhteydessä. Tässä tapauksessa tapahtumaan osallistuvan yhteystiedoista, joita tarvitaan asiakassuhteen ylläpitoon, laskutukseen ja tarvittaessa tapahtumaan liittyvään yhteydenpitoon. Evention -ilmoittautumisjärjestelmässä laskulle kertyviä tietoja tarvitaan kirjanpidollisten tapahtumien seurantaan ja ylläpitoon.
Henkilötietoja ei luovutetaan ulkopuolisille ei tiedotus- eikä markkinointitarkoituksiin.
Etelä-Savon Liikunta ry käyttää edellisen vuoden yhteystietoja ainoastaan seuraavan vuoden vastaavan Let’s Move Mikkeli -tapahtuman markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Let’s Move Mikkeli tapahtuman ilmoittautuneen nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite,
mahdollinen yritys, OP työntekijätunnus, maksu Sporttipassilla tai OKSS S-etukortti osallistumismaksun määrittelyä varten.


6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot rekisteriin muodostuvat asiakkaiden omasta ilmoituksesta heidän ilmoittautuessaan Etelä-Savon Liikunta ry:n järjestämään Let’s Move Mikkeli–tapahtumaan 2020.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Osanottajien yhteystiedot lisätietoineen ovat Etelä-Savon Liikunta ry:ssä tapahtuman vastuuhenkilön Liisa Haikosen sekä toimistosihteeri Merja Tarkiaisen käytössä ennen tapahtumaa yhteydenpitoa ja kirjanpidollisia toimenpiteitä varten. Henkilötietoja ei luovuteta missään tilanteessa ulkopuolisille ei tiedotus- eikä markkinointitarkoituksiin.

8. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan rekisteristä automaattisesti ennen seuraavan vuoden tapahtumaa. Sitä ennen edellisen vuoden osallistujille lähetetään Etelä-Savon Liikunta ry:n toimesta kutsu tulevaan tapahtumaan aiemmin ilmoitettuun sähköposti osoitteeseen.
Kaikki tapahtumanaikaiset listaukset tuhotaan asianmukaisella tavalla tapahtuman jälkeen.
Rekisterin yhteyshenkilö toimistosihteeri Merja Tarkiainen hoitaa kaikki rekisteriin liittyvät pyynnöt. Yhteydenotot merja.tarkiainen(at)esliikunta.fi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Etelä-Savon Liikunta ry:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tietoja turvaavilla teknisillä toimenpiteillä