Hakeminen

Urheilija hakee Etelä-Savon Urheiluakatemiaan seuraavasti:

 

1. Etelä-Savon Urheiluakatemiaan hakevat kaikki urheilijat.

2. Urheilijalla on oltava opinto-oikeus jossakin Etelä-Savon Urheiluakatemian yhteistyöoppilaitoksessa. Opiskelupaikka hankitaan aina normaalin hakumenettelyn kautta ja opiskelijaksi ottamisessa oppilaitokset noudattavat vahvistettuja valintaperusteitaan (=yhteishaku).


3. Opiskelija hakee oppilaitokseen hakemisen ohella Etelä-Savon Urheiluakatemian valmennusryhmiin 31.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta, poislukien Pieksämäki ja Mäntyharju joiden haku päättyy 26.5.2019.  Mikäli opiskelupaikkaa akatemiaoppilaitoksessa ei vielä hakuhetkellä ole, hakulomakkeen kohtaan oppilaitos kirjoitetaan sen oppilaitoksen tai koulun tiedot, johon ollaan ensisijaisesti hakemassa. Mikäli oppilaitos muuttuu haun ensisijaisesta oppilaitoksesta, muutoksesta on ilmoitettava oppilaitoksen varmistuttua kimmo.liukkonen@esliikunta.fi osoitteeseen kesän aikana. Hakemusten perusteella urheilijat kutsutaan akatemiakartoitustesteihin, jotka pidetään huhti-/toukokuussa. Kartoitustestit järjestetään paikkakuntakohtaisesti jokaisella akatemiapaikkakunnalla.

4. Etelä-Savon Urheiluakatemiaan valinnan jälkeen urheilijoita laskutetaan lukuvuosimaksut kahdessa erässä syyskuussa ja tammikuussa. Ensimmäisen erän maksamisen jälkeen urheilija katsotaan sitoutuneeksi toimintaan koko lukuvuodeksi.

5. Hakukaavakkeessa vastataan myös kuvauslupaan ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Etelä-Savon Urheiluakatemia ei vakuuta urheilijoita erikseen toimintaan, joten urheilijoilla on oltava joko henkilökohtainen tapaturmavakuutus (joka kattaa kilpaurheiluvalmennuksessa tapahtuvat tapaturmat) tai lajivalmennusryhmissä lajin lisenssivakuutus.

XAMK urheilijoiden hakemukset 20.9.2019 mennessä

HOX!!!! MIKKELIN HAKULINKIN KAUTTA MIKKELIN KAMPUKSELLA OPISKELEVAT. SAVONLINNAN KAMPUKSELLA OPISKELEVAT SAVONLINNAN HAKULINKIN KAUTTA.

Alla oleva linkki Mikkelin, Pieksämäen ja Mäntyharjun hakemuksille

https://www.webropolsurveys.com/S/C1E14963767BD3C2.par . 

Alla oleva linkki Savonlinnan hakuun.

Hakeminen Savonlinna