Etelä-Savon Liikunta ry muuttaa Saimaa Stadiumille 1.6.

7.5.2024

Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi) muuttaa uusiin tiloihin Saimaa Stadiumille Mikkelin Kalevankankaalle 1.6. alkaen.

ESLi:n siirtyminen Saimaa Stadiumille mahdollistaa tiiviimmän yhteistyön alueen urheiluseurojen ja muiden toimijoiden kanssa. Kalevankangas on Mikkelin liikuntakeskittymä, jossa sijaitsevat Saimaa Stadiumin lisäksi muun muassa jäähallit, jalkapallohalli, ravirata ja laajat ulkoilualueet. Uusi sijainti antaa ESLi:lle entistä paremmat mahdollisuudet esimerkiksi tukea seurojen päivittäistä toimintaa, kehittää Etelä-Savon Urheiluakatemian toimintaa sekä järjestää tapahtumia ja koulutuksia alueella.

- Saimaa Stadiumin ainutlaatuinen monitoimiareena tarjoaa ESLi:lle ja sen jäsenille monipuoliset mahdollisuudet. Tämä muutto antaa meille vahvan pohjan laajentaa ja monipuolistaa toimintaamme sekä palvella entistä paremmin alueen liikunta- ja urheiluyhteisöä. Alueen tilat soveltuvat niin liikuntatunneille, valmennukselle kuin erilaisille tapahtumillekin, sanoo ESLin toiminnanjohtaja Mari Makkonen.

Saimaa Stadiumi toivottaa ESLi:n lämpimästi tervetulleeksi alueen yhteisöön.

- ESLi:n merkitys Mikkelin ja Etelä-Savon liikunnan kentällä on iso ja on erittäin hieno saada mukaan Kalevankankaan yhteisöön. Olemme jo pitkään tehneet läheistä yhteistyötä ja ESLi on mukana myös Saimaa Stadiumilla toimivan Xamk Active Life Lab -tutkimuslaboratorion kumppanuusohjelmassa. Kalevankangas on Mikkelin kaupungin kehittämisalusta, josta rakennamme yhteistyöllä merkittävää valtakunnallista liikunta-, hyvinvointi- ja elämysalojen keskittymää. ESLin muutto vahvistaa edelleen tätä kehitystä, sanoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Viljo Kuuluvainen.


Lisätietoja

Etelä-Savon Liikunta ry
Mari Makkonen, toiminnanjohtaja
p. 044 3410059, mari.makkonen@esliikunta.fi 
https://www.esliikunta.fi/

Saimaa Stadiumi Oy
Viljo Kuuluvainen, toimitusjohtaja
p. 040 670 1695, viljo.kuuluvainen@saimaastadiumi.fi
https://www.saimaastadiumi.fi/