Haemme ESLi:lle seurakehittäjää

16.2.2024

Oletko sinä positiivinen, yhteistyökykyinen sekä innovatiivinen tiimimme uusi jäsen?

 

Etelä-Savon Liikunta ry ESLi on yksi maamme 15 alueellisesta liikuntajärjestöstä.

 

Haemme määräaikaista kokopäivätoimista seurakehittäjää ja viestintävastaavaa Etelä-Savon Liikunta ry.lle

ETELÄ-SAVON Liikunta ry 

          seurakehittäjä

          1.4.2024  alkaen

 

Seurakehittäjän vastuulla on koko Etelä-Savon alueen seurojen ja sidosryhmien kanssa tehtävä, kehitys- koulutus- myynti -   ja viestintätyö sekä raportointi.

 

Seurakehittäjän tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista organisaatioiden koulutus – ja kehittämistaitoa, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, taloushallintaa ja itsensä johtamista.

Lisäksi hänen tulee pystyä itsenäisesti organisoimaan ja toimimaan seurojen, kuntien liikuntatoimen sekä muiden yhteisöjen kanssa yhteistyössä. Myös tapahtumaorganisointi ja tapahtumien rakentaminen katsotaan eduksi.

 

Tehtävään edellytetään soveltuva korkeakoulututkinto kuten Liikunnanohjaaja AMK, Liikunnanohjaaja YAMK, LitM. Eduksi katsotaan viestintäosaaminen, hankkeiden hallinta sekä käytännön kokemus seura- ja järjestöyhteistyöstä.

 

Työaika: 37,5h/ vko

 

Hakuaika: Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomus on jätettävä 1.3. 2024 klo 15.00 mennessä sähköpostilla mari.makkonen@esliikunta.fi.

Lisätietoja: Etelä-Savon Liikunta ry aluejohtaja Mari Makkonen, puh. 044 3410059 ja ajalla 26.2- 1.3. Liisa Haikonen 044 3410057. Etelä-Savon Liikunta ry.