Suomen paralympiakomitea tiedottaa

16.11.2020

Vielä tämän viikon ajan voi osallistua Suomen Paralympiakomitean ETÄ-JG, kisaan kuvaamalla enintään minuutin mittainen video! Osallistuminen on maksutonta ja jokainen osallistunut palkitaan mitalilla. Lisäksi on mahdollista voittaa mahtavia erikoispalkintoja! Riittää, että yhdellä osallistujista on jokin toimintarajoite (lieväkin). Emme kysy mikä toimintarajoite on ja muut osallistujat voivat olla täysin vammattomia, mutta jokainen mukana ollut saa oman mitalin.

Tarkemmat ohjeet osallistumiseen: www.paralympia.fi/tapahtuma/8486-etae-jg

Viimeinen osallistumispäivä on sunnuntai 22.11.2020!

Liikuntakysely toimintarajoitteisille henkilöille on auki 14.12 saakka. Auta meitä kehittämään paikallista liikuntatoimintaa!

 Kyselyllä selvitetään liikunnan ja urheilun harrastamista henkilöillä, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus. Vastaamalla autat meitä kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien soveltavaa liikuntaa. Kysely on saatavissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääsee arvontalomakkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Kysely tehdään Suomen Paralympiakomitean ja Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) yhteistyönä. Tuloksia käytetään Paralympiakomitean Avoimet ovet -hankkeessa ja LTS:n Erityisliikunnanohjaaja- kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta -hankkeessa. Lisäksi tuloksia hyödynnetään kuntien liikuntatoiminnan arvioinnissa, jota LTS tekee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta. 

Vastaathan kyselyyn 14.12.2020 mennessä