Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus

Liikuntaleikkikoulu -ohjaajakoulutus 16 t

Liikuntaleikkikoulu on kannattava hanke yhdistyksille ja ohjaajille. Toiminta tukee lasten liikunnan perustaitojen oppimista ennen lajitaitoja sekä kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä.

Liikuntaleikkikoulun tuotemerkki on suojattu ja toiminnassa noudatetaan kaikille yhteisiä periaatteita:

Liikuntaleikkikoulu-ryhmät kokoontuvat kerhomuotoisesti kerran viikossa ja joka neljännellä kerralla vanhemmat liikkuvat yhdessä lastensa kanssa perheliikuntatunneilla.

Liikuntaleikkikoulu-toiminnan urheiluseurassa tai yhdistyksessä voi käynnistää 18-vuotta täyttänyt, Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja yhdistyksen puheenjohtajan hyväksynnän jälkeen. Ohjaaja saa koulutuksesta käyttöönsä neljän kauden liikuntaohjelman. Toiminnan järjestävä yhdistys maksaa ohjaajan koulutuksen

Toiminnan järjestäjä määrittelee Liikuntaleikkikoululle kausihinnan, jolla katetaan ohjaajien koulutusmaksut, tilavuokra, ohjaajien palkkiot, lasten kotitehtävämateriaalit, ohjaajan ja lasten vakuutukset, markkinointikulut jne. Kauden hintaan voidaan haluttaessa sisällyttää Liikuntaleikkikoulun t-paita tai muita oheistuotteita.

Lapset saavat Liikuntaleikkikoulusta kotitehtävät. Järjestäjä tilaa lasten materiaalit toiminnan käynnistyessä.

Suosituksena on ryhmäkoko max. 20 lasta ja kaksi ohjaajaa. Koulutetun pääohjaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Apuohjaaja voi olla nuorempi.

Aktiivisiksi Liikuntaleikkikouluiksi kirjautuvat kaikki syksyisin kauden käynnistyessä lasten materiaaleja tilaavat yhdistykset.

Hinta: 195€/ hlö

Hinta sisältää opetuksen, sekä 75 euron arvoisen materiaalin, ja todistuksen. Osallistuja huolehtii itse majoituksesta ja ruokailusta.

Lisätietoja

Anna Parta

Anna Parta
anna.parta(at)esliikunta.fi 
044 3410077