Aloita yhteistyö - tue urheilijaa

Ole mukana tekemässä tulevaisuuden olympiavoittajia!

Saimaa Sport Pro Team turvaa suomalaisen ja eteläsavolaisen huippu-urheilun tulevaisuuden lahjakkaiden yksilöiden kanssa. Valitsemme urheilijat, turvaamme heidän arjen sekä kokonaisvaltaisen valmentautumisen huipulle asti. Autamme heitä kehittymään huippu-urheilijoiksi sekä huipputyypeiksi, jotka menestyvät urheilu-uran jälkeenkin.

Tuemme urheilijoiden kasvamista esikuviksi, joiden menestykseen voi samaistua. Näin estämme välillisesti myös nuorten sosiaalista syrjäytymistä, kiusatuksi tulemista sekä turvaamme laajalti yksilöllistä tulevaisuutta.

Kutsumme yrityksenne mukaan tälle matkalle, joka alkaa nyt ja jatkuu pitkälle tulevaisuuteen. Sijoittamalla tulevaisuuteen annat mahdollisuuden myös tulevaisuuden tekijöille – kilpakentille ja työelämään. Tervetuloa mukaan joukkueeseen, jossa vain taivas on rajana!

Selkeät tavoitteet

Autamme taloudellisesti nuoria, eteläsavolaisia lahjakkuuksia kohti maailman huippua omissa lajeissaan.

Tuemme urheilijoita kehittymään yksilöinä, jotka kykenevät kohtaamaan luontevasti eri tilanteet menestyksen ja tappion hetkinä.

Autamme häntä kohtaamaan erilaiset tilanteet ja tapahtumat urheilussa ja sen ulkopuolella.

Annamme tukea valmentautumisessa urheilun jälkeiseen elämään ja menestymään myös siellä.

Urheilijat edustavat eteläsavolaisia urheiluseuroja nyt ja tulevaisuudessa.

Sijoituksen tuotto-odotus?

Lähtökohtana on positiivinen vire ja urheilijan onnistumisten tuoma menestys.

Saimaa Sport Pro Teamin urheilija sitoutuu olemaan yrityksenne puolestapuhuja ja sparraaja. 

Miten tämä konkretisoidaan? Se sovitaan aina urheilijan ja yrityksenne yhteistyömuotojen kartoittamisen kautta. Tästä muodostuu räätälöity,yhteistyökumppanikohtaisesti sovittu kokonaisuus.