Liikuntapäivät ja lajikokeilut

Yhteistyö on ylivoimaa

1.  Yhteistyö on ylivoimaa

Paketissa on haasteita ja hauskanpitoa monissa yhteistoiminnallisissa tehtävissä, joissa koko ryhmän osallistuminen ratkaisee. Lajivalikoimassa on mm. erilaiset yhteistoiminta- ja ongelmanratkaisutehtävät, "äly hoi älä jätä" osio,  keppiä ja porkkanaa, pyramidit porukalla ja ominaisuuspokeri. Paketin voi tehdä sisällä tai ulkona.

2. Lajikokeilu

Sähly, sulkapallo, jousiammunta ja sauvakävely ovat tutumpia lajeja, mutta millaista olisi pelata city battlea,  frisbee- /puistogolfia tai nuijapalloa tai kokeilla ilmajoogaa tai kahvakuulaa? Paketissa nautitaan porukassa pelaillen ja lajivaihtoehtoja kokeillen.

3. Hauskat pelit ja kisat

Paketissa on haasteita ja hauskanpitoa monissa tarkkuutta ja taitoa vaativissa lajeissa. Lajivalikoimassa on esimerkiksi laserammunta, puhallustikka, puujalat,  laatikkosähly, laukaisu/heittotutka, Änkkäri ritsat, erilaiset pöytä- ja pihapelit. Paketin voi tehdä sisällä tai ulkona.

4. Räätälöity paketti

Räätälöidään oma paketti. Se voi olla sekoitus edellä mainituista osioita tai niihin on lisätty esim. terveysliikunta- tai ravintoluento. Paketit voidaan räätälöidä ryhmän mukaan.

Esim. Liikuntapäivä/lajikokeilut sisältäen 3 ohjaajaa, 3 eri toimintoa, kesto 2-3 tuntia. Hinta alkaen 750 € + alv 24 %. Huom. Ei sisällä tilavuokria. Max 30 hlöä. Pyydä tarjous-


Kysy tarjousta paketeista

Liisa Haikonen

Liisa Haikonen
liisa.haikonen(at)esliikunta.fi
044 3410057