TAPAHTUMAT

Urheilugaala Etelä-savo

Etelä-Savon Urheilugaalassa palkitaan vuoden parhaita urheilijoita ja muita toimijoita. Gaalassa muistellaan myös vuoden huippuhetkiä ja viihdytään hyvässä seurassa tavaten maakunnan eri toimijoita. 

Luonteri Pyöräily

Luonteri Pyöräily kokoaa pyöräilyn ystävät Anttolaan. Kuntoajotapahtumassa on tarjolla Suomen rankin 95 kilometrin lenkki tai hinee 40 kilometrin lenkki. 

Ruusukävely Mikkeli

Ruusukävely on naisten kuntoilutapahtuma, jossa juostaan tai kävellään noin 5 tai 8 kilometrin lenkki Mikkelin hienoissa maisemissa. Alkujumppa ja lähtö tapahtuu Kauppakeskus Stellan Tähtitorilta. 

Linnanneitokierros Saconlinna

Linnanneitokierros on naisten kuntoilutapahtuma, jossa juostaan tai kävellään noin 5 tai 9 kilometrin lenkki Savonlinnan hienoissa maisemissa. Alkujumppa ja lähtö tapahtuu Savonlinnan torilta. 

Ainot ja Reinot liikkeelle

Ainot ja Reinot Liikkeelle -tapahtuma on eläkeikäisille suunnattu liikuntatapahtuma. Päivän aikana on luvassa liikuntakokeiluja, toiminnallisia pisteitä, ajankohtaista tietoa liikunnasta ja hyvinvoinnista. 

Kesä-Sporttis

Kesä-Sporttis on ESLi:n ja Mikkelin Kilpa-Veikkojen yhdessä järjestämä liikuntaleiri 7-12-vuotiaille. Leirin aikana lapset pääsevät kokeilemaan eri liikuntamuotoja.