Lasten liikunnanohjaajakoulutus Mikkeli 20.10.2018

Aika: 20.10.2018 klo 09:00 - 15:00
Paikka: Mikkelin Lyseon koulun iso liikuntasali

OSA 1: TERVETULOA LASTEN LIIKUNNAN OHJAAJAKSI Koulutuksesta saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikuntaan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen. 
OSA 2: MONIPUOLINEN LASTEN LIIKUNTA Koulutuksessa syvennytään monipuolisen liikunnan merkitykseen lapsen ja nuoren kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Koulutuksessa tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelmien tekemiseen. Koulutus soveltuu kokeneemmille ohjaajille, pienten lasten valmentajille sekä opettajille.
OSA 3: FYYSINEN TOIMINTAKYKY LASTEN  LIIKUNNASSA Koulutus painottuu fyysiseen toimintakykyyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikkunnallisen elämäntavan muodostumiseen.
AIKA: la 20.10.2018 klo 9.00-15.00
 
PAIKKA: Mikkelin Lyseon koulun iso liikuntasali
 
Koulutus toteutetaan 10-25 osallistujalla.  Paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. 
 
KOULUTUKSEN HINTA: Maksuton
 
ILMOITTAUTUMINEN: https://www.esliikunta.fi/koulutus/ilmoittaudu-koulutukseen/
 
LISÄTIEDOT: Anna Parta 0443410077
 
KOULUTUS  TOTEUTETAAN YHTEISTYÖSSÄ: Olympiakomitea, Lasten Liike