Tanssin taikaa ja tasapainoa maaseudulle syksyllä 2019

29.10.2018

Nyt etsitään tanssista kiinnostuneita kyliä ja kaupunginosia mukaan Tanssin taikaa ja tasapainoa hankkeeseen syksylle 2019! Katso toiminta-alue ja lisätiedot!

TANSSIN TAIKAA JA TASAPAINOA MAASEUDULLE SYKSYLLÄ 2019           

                                                                                                                                      

Hei hyvä liikunnan ja tanssin ystävä,                                                                                              

Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi) suunnittelee ensi syksylle 2019 alkavaksi Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanketta.

Toiminta-alueena on Veej’jakaja ry:n alue: Mikkeli (pois lukien ydinkeskusta), Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju, Pieksämäki ja Puumala. Veej’jakaja ry on maaseudun kehittämisyhdistys ja Leader-toimintaryhmä.

Tanssin taikaa ja tasapainoa tarjoaa monipuolista tanssinopetusta ja -ohjausta maaseudulle. Tavoitamme eri-ikäiset kuntalaiset yhteisten tapahtumien ja kurssien kautta.  Yhteistyössä on mukana paikallisia toimijoita, vahvistettuna tanssin ammattilaisilla ja pitkän linjan harrastajilla. Tanssi ja tanssiliikunta tuodaan monipuolisella kirjolla lähelle maaseudun asukkaita – tanssien kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia! Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen haetaan EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.

Nyt on aika tehdä ennakkoilmoitus, jos kiinnostuit Tanssin taiasta ja tasapainosta.  Laita minulle viestiä 7.11.2018 mennessä jos tanssi tuntuu sopivalta ja toivotulta harrastukselta teidän omalle kylälle tai kaupunginosalle?

Hankehakemus tehdään tämän vuoden puolella ja jos rahoitus järjestyy, niin toiminta käynnistyy ensi syksynä. Yhteistyömuotoihin ja yksityiskohtiin yms. palataan, kun hankkeen toteutuminen varmistuu.

Annan mielelläni lisätietoja!

Mikkelissä 29.10.2018

Tanssillisin terveisin Mari Kurtti, ESLI

puh. 0440 225 422

mari.kurtti@esliikunta.fi

www.esliikunta.fi