Kansainvälisen liikuntamatkailun kehittämishankkeen Vector-Sport avausseminaari 29.4. Mikkelissä

8.4.2019

Funded by the EU, Russia and Finland
Funded by the EU, Russia and Finland

Piileekö seuroissa liikuntamatkailun potentiaalia? Tule verkostoitumaan ja kuulemaan lisää hankkeen tarjoamista mahdollisuuksista paikallisille yhdistyksille, kunnille ja yrityksille. Rakennetaan parempaa huomista yhdessä! 29.4. KLO 13.00-16.00 Suomen Nuoriso-opisto, Atrium -rakennuksen auditorio, Paukkulantie 22, 50170 Mikkeli

                                                                                                                              

Kansainvälisen liikuntamatkailun kehittämishankkeen Vector-Sport avausseminaari

Piileekö seuroissa liikuntamatkailun potentiaalia?

29.4. KLO 13.00-16.00

Suomen Nuoriso-opisto, Atrium -rakennuksen auditorio, Paukkulantie 22, 50170 Mikkeli                                                                                                                   

Arvoisa järjestö- ja matkailutoimija. Etelä-Savon Liikunta yhdessä Kymenlaakson Liikunnan ja Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa ovat aloittaneet kolmivuotisen EU CBC yhteistyöhankkeen Pietarin urheilukomitean kanssa. Hankkeen tavoitteena on synnyttää ja kehittää matkailutuotteita valtakunnan rajan molemmin puolin.

Urheilu- ja liikuntapalvelut ovat merkittävässä roolissa matkailun kehittämisessä. Paikalliset urheilutapahtumat ovat hyvä syy matkustaa Suomeen tai Suomesta muualle. Liikuntamatkailu osana matkailua on jatkuvasti kasvava matkailun muoto, joka kehittyessään tuo lisäresursseja paikallisille niin tapahtumajärjestäjille kuin alueen yrityksillekin.

Järjestämme hankkeen aloitusseminaarin huhtikuun lopulla kaikissa kolmessa maakunnassa. Tule verkostoitumaan ja kuulemaan lisää hankkeen tarjoamista mahdollisuuksista paikallisille yhdistyksille, kunnille ja yrityksille. Rakennetaan parempaa huomista yhdessä!

Seminaari on maksuton. Ohjelma ja lmoittautumiset tästä.