Kunnon Laiva kutsuu jälleen elokuussa

27.5.2019

Kunnon Laiva seilaa jälleen

Lähde mukaan Kunnon Laivalle! Vuoden odotetuin koulutusristeily järjestetään 23.–25.8.2019 Silja Symphonylla Helsinki–Tukholma–Helsinki-reitillä. Risteilyn teemana on Motivaatio myötävirrassa. Laiva on lastattu ajankohtaisilla luennoilla, kiehtovilla liikuntamaistiaisilla ja innostavalla näyttelyosastolla.

Luento-ohjelmaa johdattelee juontaja, toimittaja Marja Hintikka ja puhumassa ovat mm. tanssija, koreografi Jorma Uotinen, työterveyspsykologi Annamari Heikkilä, toimitusjohtaja Arto Ranta-aho ja psyykkinen valmentaja Lasse Seppänen. Liikuntamaistiaisissa on tarjolla monipuolinen kattaus pariakrobatiasta Lavikseen ja Natural Bootcampista kehonhuoltoon monipuolista tanssillista liikuntaohjelmaa unohtamatta. Näyttelyosastolta nappaat mukaasi uusia ideoita ja työkaluja työhösi sekä verkostoidut muiden toimijoiden kanssa. Risteilyn iltaohjelmaa tähdittävät häikäisevä Anna Puu ja bilebändi J. Partynen eXperience.

Tule mukaan hakemaan työhösi ideoita, miten ruokkia ja auttaa ylläpitämään innostusta ja motivaatiota. Samalla virkistyt itsekin!

Kunnon Laivan järjestää Kunnossa kaiken ikää -ohjelma. Tutustu tarkemmin laivan ohjelmaan www.kunnonlaiva.fi.

 

Liitteet