Yhdistys -järjestöneuvottelukunta tarvitsee yhteystietosi

21.4.2020

Käy täyttämässä yhdistyksen yhteystiedot alla

Hei Etelä-Savossa toimiva yhdistys tai järjestö!

 

Tiesitkö, että Etelä-Savossa on yhdistysten ja järjestöjen oma neuvottelukunta YhES – Yhdistykset Etelä-Savossa, jonka tehtävä on kuulla miten maakunnan järjestöillä menee ja toimia äänitorvena päättäjien suuntaan?

 

Maakunnassa toimii noin 3000 yhdistystä, mikä tarkoittaa valtavaa määrää osaamista ja toimintaa. Jotta voisimme edistää verkostoitumista, yhteistyötä ja yhdistysten vertaistukea sekä viestiä mahdollisimman monen yhdistyksen kanssa, tarvitsemme tietenkin mahdollisimman monen yhdistyksen yhteystiedot. Suunnitteilla on myös sähköinen yhdistysten ja järjestöjen yhteystietoalusta, jonka kautta myös maakunnan asukkaat, kunnat ja muut yhdistykset voivat löytää tarvitsemansa tiedot.

 

Teemme tämän yhteystietokyselyn yhteistyössä Järjestöt 2.0 Etelä-Savon kanssa.

 

Autathan meitä tavoittamaan teidät ja kaikki muutkin yhdistykset alueella, jotka haluavat tulla tavoitetuksi!

Vastaa kyselyyn tämän linkin kautta: https://webropol.com/s/YhES2020

 

Kysely on tiivis, vastaaminen kestää n. 5-10 minuuttia ja sen tarkoituksena on koota tietoa alueen yhdistyksistä, niiden yhteistyötarpeista ja myös kiinnostuksesta toimia yhdessä poikkeustilanteissa.

Toivomme vastauksia kyselyyn 18.5.2020 mennessä.

 

YhES ollaan vahvempia - Yhdessä parasta jälkeä!

 

Etelä-Savon järjestöneuvottelukunta YhES on maakunnan alueella toimivien yhdistysten ja järjestöjen monialainen yhteistyöelin joka toimii Etelä-Savon maakuntaliiton yhteydessä. Järjestöneuvottelukunnan jäsenet edustavat eri alan yhdistyksiä ja koko Etelä-Savon aluetta. Lisätietoja: https://www.esavo.fi/YhES, emmi-elina.fjallstrom@esavo.fi