Liikuntaleikkikoulu -ohjaajakoulutus 21.8.2021 ja 28.8.2021 klo 9-17

  • la 21.8.2021 klo 917
  • Mäntyharju

KOULUTUSTA PIENTEN LASTEN LIIKUTTAJILLE

Liikuntaleikkikoulu -ohjaajakoulutus

(kesto: 16 tuntia)

Aika: la 21.8.2021 klo 9-17  ja  la 28.8.2021 klo 9-17.

Paikka: Mäntyharju

Kouluttaja: Anna Parta

Hinta: 150€ sis. koulutuksen ja ohjaajakansion

Liikuntaleikkikoulu on 2-6-vuotiaille lapsille suunnattu liikuntaharrastamisen konsepti. 

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, lasten liikunnan asiantuntijoiden suunnittelemat valmiit tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa urheiluseuroissa, yhdistyksissä ja varhaiskasvatuksessa. 

Urheiluseuroissa ja yhdistyksissä Liikuntaleikkikoulu on pienten lasten monipuolinen ja laadukas liikuntaharrastus. Varhaiskasvatuksessa Liikuntaleikkikoulu tukee varhaiskasvatusyksikön liikuntakasvatusta.

Liikuntaleikkikoulun sisältö on suunniteltu vastaamaan varhaisvuosien liikuntasuosituksia (2016). Liikuntaleikkikoulu tukee Liikkuva varhaiskasvatus - ohjelman pienten askelten toteuttamista. 

Liikuntaleikkikoulun valmiit tuntimallit kehittävät lasten perusliikuntataitoja monipuolisesti ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. 

Ohjaajakoulutuksessa teemoina ovat mm. leikinkehittely, liikunnan perustaitojen kehittyminen, liiketekijöiden ja erilaisten ohjaustapojen käyttö osana monipuolista lasten liikuntaa.

Liikuntaleikkikoulu -ohjaajakoulutuksessa osallistuja saa Liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet ja käyttöönsä Liikuntaleikkikoulun ohjaajakansion valmiine tuntimalleineen. 

Jokainen osallistuja saa ohjaajakansion, joka sisältää teoriaa lapsen liikunnallisesta kehityksestä, 75 valmista tuntimallia, liikuntaleikit ja välinevinkit -opas, kotitehtävävihko 4–5-vuotiaille, perheliikkarin Liikkari-passi ja kotitehtäviä Liikuntaleikkikoulun nettisivuilla, Sykkivät sydämet - Lasten liikuntamusiikit -cd-levy. Saatavilla myös Spotifyssa. 

Koulutuksen jälkeen ohjaaja voi tilata Liikuntaleikkikoulun lisämateriaaleja Olympiakomitean verkkokaupasta. 

Koulutukseen voi osallistua 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Liikuntaleikkikoulun vastuuohjaajan täytyy olla aina 18 -vuotias; nuoremmat toimivat ryhmän apuohjaajina. Koulutus on avoin kaikille.

Lisätietoja: www.liikuntaleikkikoulu.fi  

Anna Parta 044 3410077

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.