Kaikille avoin Seurailta Mikkelissä(Paukkula) ma 16.10 klo 18-20

3.10.2017

Mikkelissä järjestetään kaikille avoin seurailta ma 16.10 klo 18-20 (Paukkula, nuoriso-opisto). Tilaisuudessa Olympiakomitea esittelee uutta seuratoiminnan laatuohjelmaa ja Alue/Mikkelin kaupunki tuovat esiin ajankohtaisia liikuntaa ja urheiluun liittyviä asioita! Ilmoittautuminen linkin kautta.(alla)TERVETULOA!

Uusi seuratoiminnan laatuohjelma – tule kuulemaan ja vaikuttamaan
Olympiakomitea on valmistellut yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa uutta seurojen laatuohjelmaa.  Laatuohjelman tavoitteena on toimia seuratoiminnan kehittämisen välineenä. Laatuohjelman avulla autetaan seuroja kehittymään eri osa-alueilla, joita ovat laadukas lasten urheilu, huippu-urheilu ja aikuisten harrasteliikunta.  Ajatuksena on, että seura voi erikoistua laadukkaaseen lasten urheiluun, huippu-urheiluun tai aikuisten harrasteliikuntaan tai vaikka kaikkiin osa-alueisiin seuran omista tarpeista riippuen.  Tärkeänä näkökulmana kehittämisessä ovat urheilijan ja liikkujan tarpeet.
 
Uutta laatuohjelmaa esitellään 15 alueella järjestettävissä tilaisuuksissa, joihin kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.  Tilaisuudet järjestetään arki-iltoina ja ne ovat maksuttomia.  Tarkista oman alueesi tilaisuuden ajankohta ja paikka oheisesta linkistä ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/aluekierros2017
Aluetilaisuuksissa on uuden laatuohjelman lisäksi alueen järjestämää ohjelmaa, joka vaihtelee alueittain mm. seuratuki-info on ohjelmassa monella alueella.  Näet ohjelman oheisesta linkistä.  Ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen tilaisuuden alkua.