Kesä-Sporttis

Seuraa ilmoitteluamme  leireistä ja muusta kivasta toiminnasta tällä sivulla sekä sosiaalisessa mediassa. 

 Vuoden 2021 Kesä-Sporttis on saatu käyntiin. Päivän ohjelmassa oli tutustumista ja palloilua.

Maanantain leiripäivä sisälsi erilaisia pelejä ja leikkejä, lasten toivepelejä, norsupalloa ja jalkapalloharjoituksia.
Yhteistyö ja ryhmäytymisharjoituksena tehtiin itse sanomalehdestä pallo, jonka kestävyyttä testattiin pelaamalla sillä jalkapalloa. Näistä tuli hienoja.
Tiistain sateinen päivä aloitettiin Kamppailuinstituutilla harjoittelemassa kamppailulajeja, Kiitos Kamppailuinstituutti että saatiin tulla.
Kokeiltiin myös rikkoa asioita, sai lyödä lujaa, että levy halkesi. Onnistuttiin saamaan myös vahvimpia levyjä rikki. Tästä jäi pojille hyvä mieli.
Osa lapsista odotti jo aamulla, että päästäisiin pelaamaan sulkapalloa. Iltapäivä vierähtikin LOB-82 ohjeistuksessa mailat kädessä. Millään ei olisi maltettu lopettaa. Ja huomattavaa taitojen parannusta jo näin lyhyessä ajassa. Kiitos LOB-82 ja Tommi, opastuksesta. Tämä oli kivaa :)
Ahkera liikkuminen ja sateinen sää verotti voimia, ja lopuksi huoltajia odotellessa otettiin vielä Petanque peliä ja vapaata touhuilua.
Keskiviikko päivä lähtikäyntiin Saimaa Stadiumilla, SuperCornerissa. Pari tuntia pelailua ja pomppimista.
Iltapäivä aloitettiin mailankäyttöharjoituksella ja salibandyn pelaamisella. Päivä jatkui kirjain-, ja kuvatehtävillä eli alkeissuunnistuksella. Vielä saatiin aikaa omillekin leikeille ja puuhille iltapäivästä. Tänään keli suosi ja pihalal jaksoi hyvin touhuta.
Torstai aloitettiin Yleisurheilulla. Pallonheittoa, hyppyjä, loikkia ja turbokeihään nakkaamista sekä aitajuoksua. Kiitos Mikkelin Kilpa-Veikot ja Harri.
Iltapäivä aloitettiin ParkOurilla. Harjoittelun jälkeen yritettiin päästä mahdollisimman korkealle ja tehtiin omia ratoja. Kiitos Anna Esliltä kun olit mukana.
Päivän lopuksi tutustuttiin vielä ESLin Sportti-Vaunun sisältöön ja leikittiin leikkivarjoleikkejä :)
Viimeinen leiripäivä, perjantai aloitetttiin Seinäkiipeilyllä. Aluksi tutustuttiin Boulderointi-seinään, jonka jälkeen päästiin kiipeilemään korkealle. Jokainen uskalsi mennä vähän pidemmälle kuin oli ajatellut. Hurjimmat ylös asti. Tämä oli kivaa Kiitos Kiikku ja Tuomas :) Tämän laitetaan ensi vuoden ohjelmaan.
Kiitos viikosta myös nuorille, Iida, Olli ja Markus :) Hyvin me vedettiin.
Leirin lounaista on vastannut Saimaa Stadiumin Bistro Sisun lounaspöytä. Nälkä ei varmasti ole jäänyt kennellekään, tarjoilu on ollut superhyvää. Samaisesta syystä perjantaille suunniteltu makkaranpaisto vaihtui vaahtokarkkien paahtamiseen Kalevankankaan laavulla. Tähän on hyvä päättää leiri . Jatketaan ensi vuonna taas.