TYÖYHTEISÖT

Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi)  tarjoaa apua aikuis- ja terveysliikunnan kehittämisessä urheiluseuroille, kunnille ja työyhteisöille.

Tarjoamme verkostotapaamisia ja koulutusta, osallistumme kampanjoihin, järjestämme tapahtumia sekä innostamme aikuisväestöä liikkumaan ja huolehtimaan omasta kunnostaan ja terveydestään.

Työyhteisöille tarjoamme palveluita, joiden avulla lisätään työyhteisön tietämystä ja osaamista liikunnan suunnittelusta, organisoinnista ja toteuttamisesta sekä seurannasta.

Hyvinvoinnin palaset osaksi elämää – webinaaripaketti ja InBody-mittaukset ´kaupanpäälle´

Webinaarisarjan puhujina huippuluokan asiantuntijat. Ensimmäisessä osiossa Emilia Vuorisalmi pureutuu elämäntapamuutokseen, toisen webinaarin puhuja Jaakko Kotisaari lähestyy hyvinvointia teknologian ja mittaamisen näkökulmasta ja kolmannessa osiossa Henri Tuomilehto syventää nukkumisen merkitystä hyvinvoinnin edistäjänä.

Webinaareihin henkilöstönne voi osallistua työpaikalta tai kotitoimistolta käsin. Tilaamalla työyhteisösi käyttöön webinaarisarjan, saatte livestream-linkin, jota voitte jakaa vapaasti henkilöstönne käyttöön. Kunkin webinaarin tallenne on käytössänne viikon ajan, joten osallistuminen on mahdollista työnkuvasta, aikatauluista ja fyysisestä työpisteestä riippumatta. Webinaaripäiville voi järjestää (koronatilanne huomioiden) esimerkiksi ohjattua taukoliikuntaa tai terveellistä välipalaa. Ota laadukkaat livestream-lähetykset osaksi työyhteisönne työhyvinvointiohjelmaa.

Webinaarien hinnasto (hintoihin lisätään alv 24 %)
Alle 50 henkilön työyhteisöt: Kolmen luennon -webinaarisarja 490€ (tai yksittäinen webinaari 200€) 
50-200 henkilön työyhteisöt: Kolmen luennon sarja 650€ (tai yksittäinen webinaari 250€)

200-500 henkilön työyhteisöt: Kolmen luennon sarja 790€ (tai yksittäinen webinaari 350€)

Lisäksi tarjoamme webinaarisarjan tilanneille yrityksille 20 maksutonta InBody-mittausta samaan hintaan. InBody-mittausten toteutus työpaikallanne erikseen sovittavana ajankohtana. Pyydä tarjous webinaarisarjasta yli 500 henkilön työyhteisölle tai kysy tarjousta lisämittauksista tai muista työyhteisöliikunnan palveluista.

Ota yhteyttä,
Liisa Haikonen
Kunto- ja terveysliikunnan kehittäjä
p. 044 341 0057
liisa.haikonen@esliikunta.fi

Liisa Haikonen

Liisa Haikonen
044 3410057
liisa.haikonen(at)esliikunta.fi