Elintapaohjaus

Uni, ravitsemus, liikunta

Mitä on elintapaohjaus?

Eloisa järjestää elintapaohjausta. Toiminnan keskiössä on liikunnan määrän ja laadun lisääminen, ravitsemus sekä unen lääkkeetön hoito.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan oma henkilökohtainen suunnitelma ja ohjelma, jota tuetaan. Ohjaus on henkilökohtaista, prosessimaista neuvontaa ja tukea kohti parempaa ja terveellisempää elämää.

Huom!
Eloisan elintapaohjaus ei ole PT-toimintaa (Personal trainer). Jos asiakas haluaa hyvin henkilökohtaista, tarkkaa seurantaa ja liikunnallista ohjaamista viikoittain tai useamman kerran viikossa, suosittelemme tutustumaan alueen kuntosalien PT-tarjontaan.

Asiakas osallistuu elintapaohjaukseen vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla. Elintapaohjaus kestää vähintään 6 kk tai 12 kk, tarvittaessa pitempään.

Mitä elintapaohjaus maksaa?

Elintapaohjaus on maksutonta asiakkaalle. Elintapaohjausta voi saada alla olevista Eloisan jäsenkunnassa.

Kenelle?

Elintapaohjaus on tarkoitettu erityisesti 18-65-vuotiaille tyypin 2 diabeteksen riskitason asiakkaille. Tee diabetes riskitesti.

Liikunnan palvelutarjotin

Elintapaohjauksen tueksi asiakas saa tarvittaessa liikunnan palvelutarjottimen palvelut. Sisällöistä kerrotaan tarkemmin ensimmäisellä tapaamiskerralla. Jokaisessa Eloisan jäsenkunnassa on oma liikunnan palvelutarjotin. Osa palveluista on maksuttomia ja tarjonta vaihtelee paikkakunnittain.

Elintapaohjausta alueellasi

Päätoiminen elintapaohjaaja
Maija Laukniemi
maija.laukniemi(at)etelasavonha.fi
040 359 8496

Lisätietoja voit lukea Eloisan sivuilta:

Elintapaohjaus - Eloisa (etelasavonha.fi)