Lasten Liike -ohjaajakoulutus

Lasten liike

ALOITTELEVAT JA NUORET OHJAAJAT

Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot kaikille avoimen liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus on erinomainen startti ohjaajan polulle.

Koulutuksen kesto 6 tuntia. Ennakkotehtävä 1h, kontaktiosa 4h ja pienryhmä verkossa 1h (~1-3kk kontaktiosan jälkeen). Kontaktiosan jälkeen kokemuskorttitehtäviä.

KOKENEET OHJAAJAT JA OPETTAJAT

Koulutus syventää ohjaajan tietämystä lasten liikunnasta, haastavien tilanteiden ohjaamisesta sekä lasten sisäisen motivaation ja liikunnallisen taitavuuden tukemisesta. Koulutus on suunnattu kokeneille ohjaajille. Ohjaajien aiempia kokemuksia hyödynnetään osana koulutustehtäviä.

Koulutuksen kesto 4 tuntia. Ennakkotehtävä 1h, kontaktiosa 3h.

Ohjaajan apuna uudistetut Löydä liikunta taitokortit ja tuokiot
Löydä liikunta materiaalit sisältävät: tuokioita ja taitokortteja saliin, pihalle ja kentälle, maastoon, lumelle ja jäälle. Materiaali on kaikkien tilattavissa kerhotoiminnan ohjaajille, opettajille ja valmentajille www.sporttikauppa.fi Liikuntakerhon ohjaajakoulutuksesta osallistujat saavat taitokorttien ja tuokioiden mallit.

Hinta: 

Aloittelevat ohjaajat 60€ / osallistuja 

Kokeneet ohjaajat 50€ / osallistuja

Lasten Liike  -koulutusesite

Lisätietoja

Anna Parta

Anna Parta
anna.parta(at)esliikunta.fi 
044 3410077