Projektipäällikkö Tanssi luo siltoja Etelä-Savossa -hanke

Etelä-Savon Liikunta ry on liikunnan aluejärjestö, jonka tehtävänä on toimia eteläsavolaisen liikunnan ja urheilun palvelu-, koulutus-, kehittämis- ja edunvalvontaorganisaationa. ESLi:n palveluksessa on 11 henkilöä ja toimisto sijaitsee Mikkelissä.

Haemme projektipäällikköä määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Tanssi luo siltoja Etelä-Savossa -hankkeeseen ajalle 1.8.2024 – 31.7.2027.

Hankkeen toteuttaja on Etelä-Savon Liikunta ry. Hanke edistää tanssiliikunnan keinoin terveyttä ja hyvinvointia hyödyntäen kulttuurin ja taiteen mahdollisuuksia, kulttuurihyvinvointia. Tanssiliikuntaa tarjotaan ikääntyville ja erityisliikkujille (soveltava liikunta), koulutetaan ohjaajia sekä vertaisohjaajia mm. pyörätuolitanssiin, tuolitanssiin sekä ikääntyvien voima- ja tasapainoharjoitteluun. Tanssinopetus viedään kohderyhmän luokse heidän luonnollisiin toimintaympäristöihinsä. Hankkeen kautta edistetään pyörätuolitanssin tunnettuutta Etelä-Savossa luoden edellytyksiä lajin harrastamiselle kiinnittäen huomiota mm. esteettömyyteen ja saavutettavuuteen. Hanke on mukana tapahtumissa ja tilaisuuksissa, joissa sukupolvet kohtaavat tanssiliikunnan kautta. Hankkeessa tehdään poikkihallinnollisesti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen. Tarjotaan virikkeellistä toimintaa, mielen hyvinvointia, osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja onnistumisen kokemuksia. Hankkeen pääkohderyhmänä ovat toiminta-alueen erityisliikkujat (ikääntyvät ja muut soveltavan liikunnan piirin kuuluvat henkilöt).

Hanke on saanut osarahoituksen Euroopan maaseuturahastosta. Leader-ryhmä on SavonLuotsi Leader ry. Hanke toimii seuraavien kuntien alueella: Enonkoski, Joroinen, Juva, Rantasalmi, Savonlinna (maaseutualueet) ja Sulkava.

Hankkeen osa-aikainen projektipäällikkö (työaika n. 20 h/viikko) koordinoi, suunnittelee, toteuttaa ja kehittää toimintoja sekä vastaa mm. raportoinnista, tiedottamisesta ja hankkeen näkyvyydestä. Työn aloitus elokuussa 2024.

Projektipäälliköltä odotamme: 
- tanssialan kokemusta ja koulutusta 
-kokemusta hanketyöstä 
- kouluttajakokemusta
- joustavuutta ilta- ja viikonlopputöihin
- oman auton käyttömahdollisuutta ja liikkumista aktiivisesti koko hankealueella kaikkina vuodenaikoina
- oma-aloitteisuutta 
- innostunutta sekä innostavaa työotetta
- hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja

Arvostamme pedagogista osaamista, liikunnan ja tanssin ammatillista koulutusta sekä soveltavan liikunnan ohjaamisen kokemusta ja kulttuurihyvinvointiosaamista.

Paikkaa haetaan Etelä-Savon Liikunta ry:n nettisivujen kautta 19.7.2024 mennessä. Linkki:

https://www.esliikunta.fi/esli/rekrytointi/projektipaallikko-tanssi-luo-siltoj/

Lisätiedot: Aluejohtaja, Mari Makkonen ma -pe 1.7.-5.7. 2024 klo 14-15 puh. 044 341 0059 tai mari.makkonen@esliikunta.fi

Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin viimeistään hakuajan päätyttyä. 
Työn aloitus 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.  

 

Yhteystiedot

Koulutus (viimeiseksi suoritettu)
Tietojani saa antaa eteenpäin työnhakuun liittyen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.