Arkiseikkailu -kampanja 13-26.9.2021 : Varhaiskasvatuksen yksiköt ilmoittautukaa mukaan!

9.6.2021

Onko taivaalla hassun muotoisia pilviä? Kutsuvatko kuralätäköt hyppelyyn? Millaista olisi kävellä jättiläisen askelin? Arkiseikkailu kannustaa aikuista ja lasta ihmettelemään lähiympäristöä yhdessä kaikilla aisteilla. Kampanjaa vietetään 13.–26.9.2021.

Arkiseikkailu on Liikkuva varhaiskasvatus ja Liikkuva perhe -ohjelmien yhteinen varhaiskasvatusyksiköille ja perheille suunnattu kampanja, jossa tutustutaan yhdessä lähiympäristöön. Perheet saavat bingoruudukon, jossa on erilaisia tehtäviä luonnon tarkkailuun ja liikkumiseen. Varhaiskasvatusryhmässä kootaan nähtyä ja koettua yhteiseen julisteeseen.

Arkiseikkailun tavoitteina on kannustaa perheitä liikkumaan ja ihmettelemään ympäristöä yhdessä, kannustaa aktiiviseen kulkemiseen kodista varhaiskasvatukseen sekä tukea onnistumisen kokemuksia ja lisätä lasten osallisuutta. Kampanja tarjoaa varhaiskasvatusyksiköille konkreettisen työkalun varhaiskasvatussuunnitelman ja varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten mukaiseen yhteistyöhön perheiden kanssa.

Kampanjaan voivat ilmoittautua päiväkodit ja perhepäivähoidon tiimit. Yksittäinen varhaiskasvatusryhmä, esiopetusryhmä tai perhepäivähoitaja ei voi ilmoittautua mukaan kampanjaan ilmoittautumislomakkeella, mutta kaikki kampanjan materiaalit tulevat vapaasti ladattavaksi kampanjan verkkosivuille.

1 000 ensimmäistä kampanjaan ilmoittautunutta yksikköä saa postissa kuuden kampanjajulisteen paketin!

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja Liikkuva varhaiskasvatus ja Liikkuva perhe ohjelmilta